Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

COST DE VIDA

Theater

  • COST DE VIDA
  • COST DE VIDA
  • COST DE VIDA

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Thursday 5 October 2023, 20:00 h Multiple sessions

See description of the event
Thu 5 Oct
20:00 h
Finished
Fri 6 Oct
20:00 h
Finished
L’Eddie, un camioner a l’atur, i la seva exdona, Ani, es retroben d’una manera inesperada després d’un accident terrible que l’ha deixat... Read more

L’Eddie, un camioner a l’atur, i la seva exdona, Ani, es retroben d’una manera inesperada després d’un accident terrible que l’ha deixat tetraplègica. La Jess, filla d’immigrants, graduada universitària, pluriocupada, es troba en un moment desesperat quan es presenta a l’oferta de feina de cuidadora que ha publicat en John, un investigador universitari brillant amb paràlisi cerebral. A mesura que aquestes quatre vides tan diferents col·lideixen i s’entrellacen, els rols s’intercanvien, s’inverteixen i exposen – qui està realment cuidant de qui? Qui ajuda a qui? S’ha d’aprendre a deixar-se ajudar? Una peça on s’explora la nostra necessitat de connectar i ser estimats per sobre de qualsevol diferència.


Autoria: Martyna Majok

Direcció: Pau Carrió

Intèrprets: Julio Manrique, Pau Roca, Anna Sahun i Katrin Vankova


100 minuts

CATALÀ

SALA GRAN

Espectacle adaptat per a persones amb dificultats visuals i auditives

Anticipada: 22 €

Taquilla: 24 €