Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

COST DE VIDA

Teatre

  • COST DE VIDA
  • COST DE VIDA
  • COST DE VIDA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dijous 5 d’octubre 2023, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 5 d’oct.
20:00 h
Finalitzat
dv. 6 d’oct.
20:00 h
Finalitzat
L’Eddie, un camioner a l’atur, i la seva exdona, Ani, es retroben d’una manera inesperada després d’un accident terrible que l’ha deixat... Llegir més

L’Eddie, un camioner a l’atur, i la seva exdona, Ani, es retroben d’una manera inesperada després d’un accident terrible que l’ha deixat tetraplègica. La Jess, filla d’immigrants, graduada universitària, pluriocupada, es troba en un moment desesperat quan es presenta a l’oferta de feina de cuidadora que ha publicat en John, un investigador universitari brillant amb paràlisi cerebral. A mesura que aquestes quatre vides tan diferents col·lideixen i s’entrellacen, els rols s’intercanvien, s’inverteixen i exposen – qui està realment cuidant de qui? Qui ajuda a qui? S’ha d’aprendre a deixar-se ajudar? Una peça on s’explora la nostra necessitat de connectar i ser estimats per sobre de qualsevol diferència.


Autoria: Martyna Majok

Direcció: Pau Carrió

Intèrprets: Julio Manrique, Pau Roca, Anna Sahun i Katrin Vankova


100 minuts

CATALÀ

SALA GRAN

Espectacle adaptat per a persones amb dificultats visuals i auditives

Anticipada: 22 €

Taquilla: 24 €