Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Dancing Queen

Música, Teatro

  • Dancing  Queen

Ciudad: Sant Vicenç dels Horts

Lugar: Centre Catòlic Sant Vicenç

Inicio: viernes 14 julio 2023, 20:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
vie. 14 jul.
21:00 h
Finalizado
sáb. 15 jul.
21:00 h
Finalizado
dom. 16 jul.
19:00 h
Finalizado
 Sant Vicenç dels Horts, un poble al vell mig del Baix Llobregat al costat del riu, amb una llum espurnejant i intensa, de carrers... Leer más

 Sant Vicenç dels Horts, un poble al vell mig del Baix Llobregat al costat del riu, amb una llum espurnejant i intensa, de carrers llargs, camps i horts. 

La distància amb la capital del país el manté lliure de massa turistes, però el seu encant i història atrau encara algun visitant amb gust. S’hi arriba amb els ferrocarrils catalans i amb autobús. Un dels punts més destacats de la vil·la és l’entitat de "EL CENTRE", presidida ara mateix per DONNA, que amb la seva filla SOPHIA, 

han convertit el lloc en un punt de trobada de tots els habitants del poble, tant els autòctons com els forasters. Aquest any l'entitat celebra el centenari de l'edifici, et perdràs aquesta magnífica història?