Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Dancing Queen

Music, Theater

  • Dancing  Queen

City: Sant Vicenç dels Horts

Place: Centre Catòlic Sant Vicenç

Start: Friday 14 July 2023, 20:00 h Multiple sessions

See description of the event
Fri 14 Jul
21:00 h
Finished
Sat 15 Jul
21:00 h
Finished
Sun 16 Jul
19:00 h
Finished
 Sant Vicenç dels Horts, un poble al vell mig del Baix Llobregat al costat del riu, amb una llum espurnejant i intensa, de carrers... Read more

 Sant Vicenç dels Horts, un poble al vell mig del Baix Llobregat al costat del riu, amb una llum espurnejant i intensa, de carrers llargs, camps i horts. 

La distància amb la capital del país el manté lliure de massa turistes, però el seu encant i història atrau encara algun visitant amb gust. S’hi arriba amb els ferrocarrils catalans i amb autobús. Un dels punts més destacats de la vil·la és l’entitat de "EL CENTRE", presidida ara mateix per DONNA, que amb la seva filla SOPHIA, 

han convertit el lloc en un punt de trobada de tots els habitants del poble, tant els autòctons com els forasters. Aquest any l'entitat celebra el centenari de l'edifici, et perdràs aquesta magnífica història?