Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Dancing Queen

Música, Teatre

  • Dancing  Queen

Ciutat: Sant Vicenç dels Horts

Lloc: Centre Catòlic Sant Vicenç

Inici: divendres 14 de juliol 2023, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 14 de jul.
21:00 h
Finalitzat
ds. 15 de jul.
21:00 h
Finalitzat
dg. 16 de jul.
19:00 h
Finalitzat
 Sant Vicenç dels Horts, un poble al vell mig del Baix Llobregat al costat del riu, amb una llum espurnejant i intensa, de carrers... Llegir més

 Sant Vicenç dels Horts, un poble al vell mig del Baix Llobregat al costat del riu, amb una llum espurnejant i intensa, de carrers llargs, camps i horts. 

La distància amb la capital del país el manté lliure de massa turistes, però el seu encant i història atrau encara algun visitant amb gust. S’hi arriba amb els ferrocarrils catalans i amb autobús. Un dels punts més destacats de la vil·la és l’entitat de "EL CENTRE", presidida ara mateix per DONNA, que amb la seva filla SOPHIA, 

han convertit el lloc en un punt de trobada de tots els habitants del poble, tant els autòctons com els forasters. Aquest any l'entitat celebra el centenari de l'edifici, et perdràs aquesta magnífica història?