Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL CLUB DE RES DE RES

Teatro

  • EL CLUB DE RES DE RES

Ciudad: Barcelona

Lugar: Recinte Fabra i Coats (Fabra 2)

De sábado 11 junio 2022, 16:30 h a 17:10 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 11 jun.
16:30 h
Finalizado
16:30 h
Finalizado
El club de res de res és el club per excel·lència: no hi venim a fer alguna cosa definida, només freqüentem els altres en un lloc on... Leer más

El club de res de res és el club per excel·lència: no hi venim a fer alguna cosa definida, només freqüentem els altres en un lloc on estem segurs de trobar-los. Això ho diu Ginette Michaud, i nosaltres li prenem la paraula per recrear un espai on arriben tot de personatges sense cap raó aparent. Personatges que volen buidar el pap, ballar, compartir visions, morir, fer accions poètiques.

El club de res de res és un lloc clandestí amb música d’acordió i clarinet, vedets, filòsofs, senyors de dretes, gais, dones que han decidit no estimar mai més, romàntics i endevins. Tots ells conviuran en aquest espai aïllat on s’hi farà l’amor i s’hi farà la guerra amb l’avís de fons de la fi del món que arribarà de la mà d’un profeta. El club del res de res s’obre de bat a bat i us convida a fer del seu ball lliure una experiència col·lectiva. 

COMPANYIA: Berta Giraut i Cia. Teatro de Pacotilla 

COPRODUCCIÓ: Festival Barcelona Poesia, CCCB i l'Altre Festival