Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL CLUB DE RES DE RES

Teatre

  • EL CLUB DE RES DE RES

Ciutat: Barcelona

Lloc: Recinte Fabra i Coats (Fabra 2)

De dissabte 11 de juny 2022, 16:30 h a 17:10 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 11 de juny
16:30 h
Finalitzat
16:30 h
Finalitzat
El club de res de res és el club per excel·lència: no hi venim a fer alguna cosa definida, només freqüentem els altres en un lloc on... Llegir més

El club de res de res és el club per excel·lència: no hi venim a fer alguna cosa definida, només freqüentem els altres en un lloc on estem segurs de trobar-los. Això ho diu Ginette Michaud, i nosaltres li prenem la paraula per recrear un espai on arriben tot de personatges sense cap raó aparent. Personatges que volen buidar el pap, ballar, compartir visions, morir, fer accions poètiques.

El club de res de res és un lloc clandestí amb música d’acordió i clarinet, vedets, filòsofs, senyors de dretes, gais, dones que han decidit no estimar mai més, romàntics i endevins. Tots ells conviuran en aquest espai aïllat on s’hi farà l’amor i s’hi farà la guerra amb l’avís de fons de la fi del món que arribarà de la mà d’un profeta. El club del res de res s’obre de bat a bat i us convida a fer del seu ball lliure una experiència col·lectiva. 

COMPANYIA: Berta Giraut i Cia. Teatro de Pacotilla 

COPRODUCCIÓ: Festival Barcelona Poesia, CCCB i l'Altre Festival