Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EL CLUB DE RES DE RES

Theater

  • EL CLUB DE RES DE RES

City: Barcelona

Place: Recinte Fabra i Coats (Fabra 2)

From Saturday 11 June 2022, 16:30 h to 17:10 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 11 Jun
16:30 h
Finished
16:30 h
Finished
El club de res de res és el club per excel·lència: no hi venim a fer alguna cosa definida, només freqüentem els altres en un lloc on... Read more

El club de res de res és el club per excel·lència: no hi venim a fer alguna cosa definida, només freqüentem els altres en un lloc on estem segurs de trobar-los. Això ho diu Ginette Michaud, i nosaltres li prenem la paraula per recrear un espai on arriben tot de personatges sense cap raó aparent. Personatges que volen buidar el pap, ballar, compartir visions, morir, fer accions poètiques.

El club de res de res és un lloc clandestí amb música d’acordió i clarinet, vedets, filòsofs, senyors de dretes, gais, dones que han decidit no estimar mai més, romàntics i endevins. Tots ells conviuran en aquest espai aïllat on s’hi farà l’amor i s’hi farà la guerra amb l’avís de fons de la fi del món que arribarà de la mà d’un profeta. El club del res de res s’obre de bat a bat i us convida a fer del seu ball lliure una experiència col·lectiva. 

COMPANYIA: Berta Giraut i Cia. Teatro de Pacotilla 

COPRODUCCIÓ: Festival Barcelona Poesia, CCCB i l'Altre Festival