Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El Sr Marcel·li fa de Capri i el Sr Bohigues, no

Culturales, Teatro

  • El Sr Marcel·li fa de Capri i el Sr Bohigues, no

Ciudad: Terrassa

Lugar: Sala d'Actes d'Amics de les Arts

De jueves 23 febrero 2023, 21:00 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
Si hi ha un personatge que s’assembla a Joan Capri, aquest és el Sr. Marcel·lí (El senyor gran que acompanya a Toni Clapés al Versió... Leer más

Si hi ha un personatge que s’assembla a Joan Capri, aquest és el Sr. Marcel·lí (El senyor gran que acompanya a Toni Clapés al Versió RAC1 des de fa més de 25 anys!). I això ho va veure de seguida el Sr.Bohigues, amo del bar on el Sr.Marcel·lí hi freqüenta més del confessable.

L’espectacle EL SR.MARCEL·LÍ FA DE CAPRI I EL SR.BOHIGUES, NO, no és només una selecció molt acurada dels millors trossos dels millors monòlegs de Capri; sinó que a més, s’ha creat una trama que els lliga entre ells; i alguns fins i tot s’han convertit en diàlegs!

L’espectador que recordi a Capri, s’adonarà que hi ha un respecte absolut per les paraules que ell utilitzava per fer els seus monòlegs; però a la vegada el ritme de l’estructura de l’espectacle s’ha adaptat al segle XXI

Més informació a: https://www.eduardbiosca.com/el-sr-marceli-fa-de-capri

L’actor Jaume Nolla no pretén imitar a Joan Capri, entre altres coses perquè Capri era inimitable. Però de totes formes, no li cal: ja s’hi assembla de per si!


On es fa? A Amics de les Arts i Joventuts Musicals. carrer del Teatre n. 2 de Terrassa