Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El Sr Marcel·li fa de Capri i el Sr Bohigues, no

Cultural, Theater

  • El Sr Marcel·li fa de Capri i el Sr Bohigues, no

City: Terrassa

Place: Sala d'Actes d'Amics de les Arts

From Thursday 23 February 2023, 21:00 h to 22:30 h

See description of the event
Si hi ha un personatge que s’assembla a Joan Capri, aquest és el Sr. Marcel·lí (El senyor gran que acompanya a Toni Clapés al Versió... Read more

Si hi ha un personatge que s’assembla a Joan Capri, aquest és el Sr. Marcel·lí (El senyor gran que acompanya a Toni Clapés al Versió RAC1 des de fa més de 25 anys!). I això ho va veure de seguida el Sr.Bohigues, amo del bar on el Sr.Marcel·lí hi freqüenta més del confessable.

L’espectacle EL SR.MARCEL·LÍ FA DE CAPRI I EL SR.BOHIGUES, NO, no és només una selecció molt acurada dels millors trossos dels millors monòlegs de Capri; sinó que a més, s’ha creat una trama que els lliga entre ells; i alguns fins i tot s’han convertit en diàlegs!

L’espectador que recordi a Capri, s’adonarà que hi ha un respecte absolut per les paraules que ell utilitzava per fer els seus monòlegs; però a la vegada el ritme de l’estructura de l’espectacle s’ha adaptat al segle XXI

Més informació a: https://www.eduardbiosca.com/el-sr-marceli-fa-de-capri

L’actor Jaume Nolla no pretén imitar a Joan Capri, entre altres coses perquè Capri era inimitable. Però de totes formes, no li cal: ja s’hi assembla de per si!


On es fa? A Amics de les Arts i Joventuts Musicals. carrer del Teatre n. 2 de Terrassa