Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El Sr Marcel·li fa de Capri i el Sr Bohigues, no

Culturals, Teatre

  • El Sr Marcel·li fa de Capri i el Sr Bohigues, no

Ciutat: Terrassa

Lloc: Sala d'Actes d'Amics de les Arts

De dijous 23 de febrer 2023, 21:00 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Si hi ha un personatge que s’assembla a Joan Capri, aquest és el Sr. Marcel·lí (El senyor gran que acompanya a Toni Clapés al Versió... Llegir més

Si hi ha un personatge que s’assembla a Joan Capri, aquest és el Sr. Marcel·lí (El senyor gran que acompanya a Toni Clapés al Versió RAC1 des de fa més de 25 anys!). I això ho va veure de seguida el Sr.Bohigues, amo del bar on el Sr.Marcel·lí hi freqüenta més del confessable.

L’espectacle EL SR.MARCEL·LÍ FA DE CAPRI I EL SR.BOHIGUES, NO, no és només una selecció molt acurada dels millors trossos dels millors monòlegs de Capri; sinó que a més, s’ha creat una trama que els lliga entre ells; i alguns fins i tot s’han convertit en diàlegs!

L’espectador que recordi a Capri, s’adonarà que hi ha un respecte absolut per les paraules que ell utilitzava per fer els seus monòlegs; però a la vegada el ritme de l’estructura de l’espectacle s’ha adaptat al segle XXI

Més informació a: https://www.eduardbiosca.com/el-sr-marceli-fa-de-capri

L’actor Jaume Nolla no pretén imitar a Joan Capri, entre altres coses perquè Capri era inimitable. Però de totes formes, no li cal: ja s’hi assembla de per si!


On es fa? A Amics de les Arts i Joventuts Musicals. carrer del Teatre n. 2 de Terrassa