Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El Trencanous i tres nadales

Conciertos, Música

  • El Trencanous i tres nadales

Ciudad: Terrassa

Lugar: Auditori Municipal de Terrassa

De domingo 19 diciembre 2021, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 19 dic.
18:00 h
Finalizado
Diumenge 19 de desembre a les 18h El Trencanous i tres nadales Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48) Quim Térmens, concertino, director Programa Nadala... Leer más

Diumenge 19 de desembre a les 18h

El Trencanous i tres nadales

Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48)

Quim Térmens, concertino, director

Programa

Nadala barroca A.Corelli

Nadala pizzicatto L.Anderson, J.Strauss, J.Encke

Nadala de dansa J.Brahms, J.Sibelius, Dannish Quartet

El trencanous (suite) P.I.Txaikovsky

El concert que ens presenta l’OCT48 té dos eixos ben clars. El primer, celebrar aquestes dates de final d’any i inici del proper d’una manera musical ben diversa, des de la tradició barroca a la tradició festiva dels "pizzicattos" i les danses aportant també novetats sonores que ens fan veure la riquesa de la nostra diversitat de pensaments, tradicions i celebracions.

I en la segona part una de les obres que, de vegades, oblidem i que està escrita sobre un conte de Nadal: El Trencanous, de P.I. Txaikovsky. Originari com a ballet, deriva d’un text d’A. Dumas inspirat en el conte d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins. L’èxit d’aquesta música va portar a Tchaikovsky a fer-ne una Suite com a versió orquestral de concert. Us la oferim amb música, text, dibuix i una bona sorpresa final.

Preu: 12€