Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El Trencanous i tres nadales

Concerts, Music

  • El Trencanous i tres nadales

City: Terrassa

Place: Auditori Municipal de Terrassa

From Sunday 19 December 2021, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 19 Dec
18:00 h
Finished
Diumenge 19 de desembre a les 18h El Trencanous i tres nadales Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48) Quim Térmens, concertino, director Programa Nadala... Read more

Diumenge 19 de desembre a les 18h

El Trencanous i tres nadales

Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48)

Quim Térmens, concertino, director

Programa

Nadala barroca A.Corelli

Nadala pizzicatto L.Anderson, J.Strauss, J.Encke

Nadala de dansa J.Brahms, J.Sibelius, Dannish Quartet

El trencanous (suite) P.I.Txaikovsky

El concert que ens presenta l’OCT48 té dos eixos ben clars. El primer, celebrar aquestes dates de final d’any i inici del proper d’una manera musical ben diversa, des de la tradició barroca a la tradició festiva dels "pizzicattos" i les danses aportant també novetats sonores que ens fan veure la riquesa de la nostra diversitat de pensaments, tradicions i celebracions.

I en la segona part una de les obres que, de vegades, oblidem i que està escrita sobre un conte de Nadal: El Trencanous, de P.I. Txaikovsky. Originari com a ballet, deriva d’un text d’A. Dumas inspirat en el conte d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins. L’èxit d’aquesta música va portar a Tchaikovsky a fer-ne una Suite com a versió orquestral de concert. Us la oferim amb música, text, dibuix i una bona sorpresa final.

Preu: 12€