Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El Trencanous i tres nadales

Concerts, Música

  • El Trencanous i tres nadales

Ciutat: Terrassa

Lloc: Auditori Municipal de Terrassa

De diumenge 19 de desembre 2021, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 19 de des.
18:00 h
Finalitzat
Diumenge 19 de desembre a les 18h El Trencanous i tres nadales Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48) Quim Térmens, concertino, director Programa Nadala... Llegir més

Diumenge 19 de desembre a les 18h

El Trencanous i tres nadales

Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48)

Quim Térmens, concertino, director

Programa

Nadala barroca A.Corelli

Nadala pizzicatto L.Anderson, J.Strauss, J.Encke

Nadala de dansa J.Brahms, J.Sibelius, Dannish Quartet

El trencanous (suite) P.I.Txaikovsky

El concert que ens presenta l’OCT48 té dos eixos ben clars. El primer, celebrar aquestes dates de final d’any i inici del proper d’una manera musical ben diversa, des de la tradició barroca a la tradició festiva dels "pizzicattos" i les danses aportant també novetats sonores que ens fan veure la riquesa de la nostra diversitat de pensaments, tradicions i celebracions.

I en la segona part una de les obres que, de vegades, oblidem i que està escrita sobre un conte de Nadal: El Trencanous, de P.I. Txaikovsky. Originari com a ballet, deriva d’un text d’A. Dumas inspirat en el conte d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins. L’èxit d’aquesta música va portar a Tchaikovsky a fer-ne una Suite com a versió orquestral de concert. Us la oferim amb música, text, dibuix i una bona sorpresa final.

Preu: 12€