Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FAACCC - L’Educació Social i les Arts Comunitàries

Culturales

  • FAACCC - L’Educació Social i les Arts Comunitàries

Ciudad: Barcelona

Lugar: Fabra i Coats

De sábado 15 mayo 2021, 10:00 h a 11:45 h

Ver descripción del evento
sáb. 15 may.
10:00 h
Finalizado
Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i Basket Beat Debat sobre el paper de la professió i les professionals de l’Educació... Leer más

Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i Basket Beat

Debat sobre el paper de la professió i les professionals de l’Educació Social en les Arts Comunitàries a raó dels resultats de l’enquesta oberta a diferents organitzacions del sector, feta pel CEESC i Basket Beat. Quina vinculació tenen les educadores i els educadors socials en aquests projectes i organitzacions? Son professionals claus en l’esdevenir d’aquestes propostes a Catalunya? Quines funcions i responsabilitats tenen? A l’inici de la sessió es presentaran els resultats d’aquesta enquesta per seguir construint una realitat compartida. I és que l’associació entre artistes i educadores és una necessitat tant de moda com urgent que aporta intercanvis i sacsejos continus a ambdues parts.