Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FAACCC - L’Educació Social i les Arts Comunitàries

Cultural

  • FAACCC - L’Educació Social i les Arts Comunitàries

City: Barcelona

Place: Fabra i Coats

From Saturday 15 May 2021, 10:00 h to 11:45 h

See description of the event
Sat 15 May
10:00 h
Finished
Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i Basket Beat Debat sobre el paper de la professió i les professionals de l’Educació... Read more

Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i Basket Beat

Debat sobre el paper de la professió i les professionals de l’Educació Social en les Arts Comunitàries a raó dels resultats de l’enquesta oberta a diferents organitzacions del sector, feta pel CEESC i Basket Beat. Quina vinculació tenen les educadores i els educadors socials en aquests projectes i organitzacions? Son professionals claus en l’esdevenir d’aquestes propostes a Catalunya? Quines funcions i responsabilitats tenen? A l’inici de la sessió es presentaran els resultats d’aquesta enquesta per seguir construint una realitat compartida. I és que l’associació entre artistes i educadores és una necessitat tant de moda com urgent que aporta intercanvis i sacsejos continus a ambdues parts.