Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FAACCC - L’Educació Social i les Arts Comunitàries

Culturals

  • FAACCC - L’Educació Social i les Arts Comunitàries

Ciutat: Barcelona

Lloc: Fabra i Coats

De dissabte 15 de maig 2021, 10:00 h a 11:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 15 de maig
10:00 h
Finalitzat
Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i Basket Beat Debat sobre el paper de la professió i les professionals de l’Educació... Llegir més

Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i Basket Beat

Debat sobre el paper de la professió i les professionals de l’Educació Social en les Arts Comunitàries a raó dels resultats de l’enquesta oberta a diferents organitzacions del sector, feta pel CEESC i Basket Beat. Quina vinculació tenen les educadores i els educadors socials en aquests projectes i organitzacions? Son professionals claus en l’esdevenir d’aquestes propostes a Catalunya? Quines funcions i responsabilitats tenen? A l’inici de la sessió es presentaran els resultats d’aquesta enquesta per seguir construint una realitat compartida. I és que l’associació entre artistes i educadores és una necessitat tant de moda com urgent que aporta intercanvis i sacsejos continus a ambdues parts.