Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FAACCC - Maneres de respirar juntes. Una tarda de reflexió compartida a l'entorn de les pràctiques artístiques comunitàries.

Culturales

  • FAACCC - Maneres de respirar juntes. Una tarda de reflexió compartida a l'entorn de les pràctiques artístiques comunitàries.

Ciudad: Barcelona

Lugar: Fabra i Coats

De jueves 13 mayo 2021, 13:15 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
jue. 13 may.
13:15 h
Finalizado
Experimentem amb l’ART, Mutare (Fundació Carulla) i Basket Beat Tres projectes cul turals com són Basket Beat , Mutare (Fundació Carulla)... Leer más

Experimentem amb l’ART, Mutare (Fundació Carulla) i Basket Beat

Tres projectes cul turals com són Basket Beat , Mutare (Fundació Carulla) i Experimentem amb l'ART (EART) s'uneixen en el marc del Festival FAACCC per a proposar una reflexió activa al voltant de pràctiques artístiques comunitàries; amb la voluntat d’explorar quin és l'aire que les alimenta i quin és l'aire que comparteixen, però també -i sobretot- quina és la qualitat que les fa més vives i transformadores en un context social tan complex com el que estem vivint.

La jornada comptarà amb les participants i l’acompanyament de Laia Serra Sangüesa, Senén Roy i Català, Antonio Alcántara Alcántara, Carme Mayugo i Majó, i Tinta Fina. Maneres de respirar de juntes començarà amb un dinar de traje que desplegarà sobretaula i que marca el nostre punt de partida: un espai sense presses on totes les participants puguem compartir des de l’inici fins al final les nostres savieses.