Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FAACCC - Maneres de respirar juntes. Una tarda de reflexió compartida a l'entorn de les pràctiques artístiques comunitàries.

Cultural

  • FAACCC - Maneres de respirar juntes. Una tarda de reflexió compartida a l'entorn de les pràctiques artístiques comunitàries.

City: Barcelona

Place: Fabra i Coats

From Thursday 13 May 2021, 13:15 h to 20:00 h

See description of the event
Thu 13 May
13:15 h
Finished
Experimentem amb l’ART, Mutare (Fundació Carulla) i Basket Beat Tres projectes cul turals com són Basket Beat , Mutare (Fundació Carulla)... Read more

Experimentem amb l’ART, Mutare (Fundació Carulla) i Basket Beat

Tres projectes cul turals com són Basket Beat , Mutare (Fundació Carulla) i Experimentem amb l'ART (EART) s'uneixen en el marc del Festival FAACCC per a proposar una reflexió activa al voltant de pràctiques artístiques comunitàries; amb la voluntat d’explorar quin és l'aire que les alimenta i quin és l'aire que comparteixen, però també -i sobretot- quina és la qualitat que les fa més vives i transformadores en un context social tan complex com el que estem vivint.

La jornada comptarà amb les participants i l’acompanyament de Laia Serra Sangüesa, Senén Roy i Català, Antonio Alcántara Alcántara, Carme Mayugo i Majó, i Tinta Fina. Maneres de respirar de juntes començarà amb un dinar de traje que desplegarà sobretaula i que marca el nostre punt de partida: un espai sense presses on totes les participants puguem compartir des de l’inici fins al final les nostres savieses.