Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FAACCC - Maneres de respirar juntes. Una tarda de reflexió compartida a l'entorn de les pràctiques artístiques comunitàries.

Culturals

  • FAACCC - Maneres de respirar juntes. Una tarda de reflexió compartida a l'entorn de les pràctiques artístiques comunitàries.

Ciutat: Barcelona

Lloc: Fabra i Coats

De dijous 13 de maig 2021, 13:15 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 13 de maig
13:15 h
Finalitzat
Experimentem amb l’ART, Mutare (Fundació Carulla) i Basket Beat Tres projectes cul turals com són Basket Beat , Mutare (Fundació Carulla)... Llegir més

Experimentem amb l’ART, Mutare (Fundació Carulla) i Basket Beat

Tres projectes cul turals com són Basket Beat , Mutare (Fundació Carulla) i Experimentem amb l'ART (EART) s'uneixen en el marc del Festival FAACCC per a proposar una reflexió activa al voltant de pràctiques artístiques comunitàries; amb la voluntat d’explorar quin és l'aire que les alimenta i quin és l'aire que comparteixen, però també -i sobretot- quina és la qualitat que les fa més vives i transformadores en un context social tan complex com el que estem vivint.

La jornada comptarà amb les participants i l’acompanyament de Laia Serra Sangüesa, Senén Roy i Català, Antonio Alcántara Alcántara, Carme Mayugo i Majó, i Tinta Fina. Maneres de respirar de juntes començarà amb un dinar de traje que desplegarà sobretaula i que marca el nostre punt de partida: un espai sense presses on totes les participants puguem compartir des de l’inici fins al final les nostres savieses.