Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Festa del Medi Ambient. Teatre al bosc: LUDERE de la Cia. InHabitants

Otros

  • Festa del Medi Ambient. Teatre al bosc: LUDERE de la Cia. InHabitants
  • Festa del Medi Ambient. Teatre al bosc: LUDERE de la Cia. InHabitants

Ciudad: Lleida

Lugar: Lleida

De sábado 11 junio 2022, 21:30 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 11 jun.
21:30 h
Finalizado
Festa del Medi Ambient 10, 11 i 12 de juny a Lleida. Lleida es suma a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, amb un cap... Leer más

Festa del Medi Ambient 10, 11 i 12 de juny a Lleida.

Lleida es suma a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, amb un cap de setmana ple d'activitats científiques, lúdiques, esportives i culturals. Més d'una vintena d'activitats, per a diferents públics i edats, que et permetran descobrir, gaudir i aprendre a protegir la Natura!


Dissabte 11 de juny de 21.30 a 23.00 h

"Un bosc, la casa de l’àvia, un camí d’anada i un perill: no retornar mai més. Es fa de nit a poc a poc, tot és fosc, però uns ulls vigilen: els llops estan afamats.

Ludere proposa un joc entre els boscos. Una segona lectura del conte de la Caputxeta Vermella. Una barreja de ficció i realitat. Un reclam per un futur segur, lliure de llops". La Cia. InHabitants ens ofereix una experiència teatral immersiva, al bosc de la Mitjana, per trencar amb els estereotips i missatges controvertits dels relats populars sobre la violència de gènere, però també sobre la Natura i els Animals.

Cal inscripció prèvia. Recomanat a partir de 12 anys.

Punt de trobada: Centre d’Interpretació de la Mitjana

Consulta aquí el Programa complet d'activitats de la Festa del Medi Ambient