Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Festa del Medi Ambient. Teatre al bosc: LUDERE de la Cia. InHabitants

Others

  • Festa del Medi Ambient. Teatre al bosc: LUDERE de la Cia. InHabitants
  • Festa del Medi Ambient. Teatre al bosc: LUDERE de la Cia. InHabitants

City: Lleida

Place: Lleida

From Saturday 11 June 2022, 21:30 h to 23:00 h

See description of the event
Sat 11 Jun
21:30 h
Finished
Festa del Medi Ambient 10, 11 i 12 de juny a Lleida. Lleida es suma a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, amb un cap... Read more

Festa del Medi Ambient 10, 11 i 12 de juny a Lleida.

Lleida es suma a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, amb un cap de setmana ple d'activitats científiques, lúdiques, esportives i culturals. Més d'una vintena d'activitats, per a diferents públics i edats, que et permetran descobrir, gaudir i aprendre a protegir la Natura!


Dissabte 11 de juny de 21.30 a 23.00 h

"Un bosc, la casa de l’àvia, un camí d’anada i un perill: no retornar mai més. Es fa de nit a poc a poc, tot és fosc, però uns ulls vigilen: els llops estan afamats.

Ludere proposa un joc entre els boscos. Una segona lectura del conte de la Caputxeta Vermella. Una barreja de ficció i realitat. Un reclam per un futur segur, lliure de llops". La Cia. InHabitants ens ofereix una experiència teatral immersiva, al bosc de la Mitjana, per trencar amb els estereotips i missatges controvertits dels relats populars sobre la violència de gènere, però també sobre la Natura i els Animals.

Cal inscripció prèvia. Recomanat a partir de 12 anys.

Punt de trobada: Centre d’Interpretació de la Mitjana

Consulta aquí el Programa complet d'activitats de la Festa del Medi Ambient