Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Festa del Medi Ambient. Teatre al bosc: LUDERE de la Cia. InHabitants

Altres

  • Festa del Medi Ambient. Teatre al bosc: LUDERE de la Cia. InHabitants
  • Festa del Medi Ambient. Teatre al bosc: LUDERE de la Cia. InHabitants

Ciutat: Lleida

Lloc: Lleida

De dissabte 11 de juny 2022, 21:30 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 11 de juny
21:30 h
Finalitzat
Festa del Medi Ambient 10, 11 i 12 de juny a Lleida. Lleida es suma a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, amb un cap... Llegir més

Festa del Medi Ambient 10, 11 i 12 de juny a Lleida.

Lleida es suma a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, amb un cap de setmana ple d'activitats científiques, lúdiques, esportives i culturals. Més d'una vintena d'activitats, per a diferents públics i edats, que et permetran descobrir, gaudir i aprendre a protegir la Natura!


Dissabte 11 de juny de 21.30 a 23.00 h

"Un bosc, la casa de l’àvia, un camí d’anada i un perill: no retornar mai més. Es fa de nit a poc a poc, tot és fosc, però uns ulls vigilen: els llops estan afamats.

Ludere proposa un joc entre els boscos. Una segona lectura del conte de la Caputxeta Vermella. Una barreja de ficció i realitat. Un reclam per un futur segur, lliure de llops". La Cia. InHabitants ens ofereix una experiència teatral immersiva, al bosc de la Mitjana, per trencar amb els estereotips i missatges controvertits dels relats populars sobre la violència de gènere, però també sobre la Natura i els Animals.

Cal inscripció prèvia. Recomanat a partir de 12 anys.

Punt de trobada: Centre d’Interpretació de la Mitjana

Consulta aquí el Programa complet d'activitats de la Festa del Medi Ambient