Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Festival Sacseig - Dinar a La Model

Teatro

  • Festival Sacseig - Dinar a La Model

Ciudad: Barcelona

Lugar: La Model Centre Cultural

De domingo 14 mayo 2023, 14:00 h a 15:30 h

Ver descripción del evento
dom. 14 may.
14:00 h
Finalizado
Per la darrera jornada del Festival Sacseig us citem a La Model. El 14 de maig s'hi durà a terme una jornada comunitària, d'11.30 a... Leer más

Per la darrera jornada del Festival Sacseig us citem a La Model. El 14 de maig s'hi durà a terme una jornada comunitària, d'11.30 a 17.00 hores, on podrem gaudir de la totalitat de l’espai per compartir i reflexionar sobre la vulnerabilitat i l’exclusió social a través del teatre, performances, exposicions, concerts, audiovisuals, intervencions artístiques i col·loquis.

L'accés al recinte i a les activitats serà lliure i gratuït, amb assignació de seients per ordre d'arribada. Al migdia oferirem dinar a preus populars per carregar les piles i seguir gaudint de les propostes de la jornada. No et quedis sense i reserva el teu tiquet!


Aquest esdeveniment s'emmarca en el Festival Sacseig, la nova proposta d’arts escèniques per a la inclusió social de la mà de l’Obra Social de Sant Joan de Déu i uTOpia. Podreu conèixer les diferents propostes del Festival Sacseig del 11 al 14 de maig a diferents espais de Barcelona.