Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Festival Sacseig - Dinar a La Model

Theater

  • Festival Sacseig - Dinar a La Model

City: Barcelona

Place: La Model Centre Cultural

From Sunday 14 May 2023, 14:00 h to 15:30 h

See description of the event
Sun 14 May
14:00 h
Finished
Per la darrera jornada del Festival Sacseig us citem a La Model. El 14 de maig s'hi durà a terme una jornada comunitària, d'11.30 a... Read more

Per la darrera jornada del Festival Sacseig us citem a La Model. El 14 de maig s'hi durà a terme una jornada comunitària, d'11.30 a 17.00 hores, on podrem gaudir de la totalitat de l’espai per compartir i reflexionar sobre la vulnerabilitat i l’exclusió social a través del teatre, performances, exposicions, concerts, audiovisuals, intervencions artístiques i col·loquis.

L'accés al recinte i a les activitats serà lliure i gratuït, amb assignació de seients per ordre d'arribada. Al migdia oferirem dinar a preus populars per carregar les piles i seguir gaudint de les propostes de la jornada. No et quedis sense i reserva el teu tiquet!


Aquest esdeveniment s'emmarca en el Festival Sacseig, la nova proposta d’arts escèniques per a la inclusió social de la mà de l’Obra Social de Sant Joan de Déu i uTOpia. Podreu conèixer les diferents propostes del Festival Sacseig del 11 al 14 de maig a diferents espais de Barcelona.