Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Festival Sacseig - Dinar a La Model

Teatre

  • Festival Sacseig - Dinar a La Model

Ciutat: Barcelona

Lloc: La Model Centre Cultural

De diumenge 14 de maig 2023, 14:00 h a 15:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 14 de maig
14:00 h
Finalitzat
Per la darrera jornada del Festival Sacseig us citem a La Model. El 14 de maig s'hi durà a terme una jornada comunitària, d'11.30 a... Llegir més

Per la darrera jornada del Festival Sacseig us citem a La Model. El 14 de maig s'hi durà a terme una jornada comunitària, d'11.30 a 17.00 hores, on podrem gaudir de la totalitat de l’espai per compartir i reflexionar sobre la vulnerabilitat i l’exclusió social a través del teatre, performances, exposicions, concerts, audiovisuals, intervencions artístiques i col·loquis.

L'accés al recinte i a les activitats serà lliure i gratuït, amb assignació de seients per ordre d'arribada. Al migdia oferirem dinar a preus populars per carregar les piles i seguir gaudint de les propostes de la jornada. No et quedis sense i reserva el teu tiquet!


Aquest esdeveniment s'emmarca en el Festival Sacseig, la nova proposta d’arts escèniques per a la inclusió social de la mà de l’Obra Social de Sant Joan de Déu i uTOpia. Podreu conèixer les diferents propostes del Festival Sacseig del 11 al 14 de maig a diferents espais de Barcelona.