Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Festival Sacseig - La revolta escènica del liti + Inauguració Festival

Teatro

  • Festival Sacseig -  La revolta escènica del liti + Inauguració Festival

Ciudad: Barcelona

Lugar: Hangar - Sala Ricson

De jueves 11 mayo 2023, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
jue. 11 may.
20:00 h
Finalizado
En la jornada inaugural de la primera edició del Festival Sacseig podrem gaudir d'aquest espectacle teatral, produït per uTOpia Barcelona.... Leer más

En la jornada inaugural de la primera edició del Festival Sacseig podrem gaudir d'aquest espectacle teatral, produït per uTOpia Barcelona. La Revolta Escènica del Liti contribueix a erradicar les narratives socials que redueixen les persones al seu diagnòstic. Ho fa a partir d’un procés de creació comunitària entre persones amb trastorns de salut mental, famílies i personal sanitari utilitzant la metodologia del teatre de l’oprimit i les oprimides.


Aquest espectacle s'emmarca en el Festival Sacseig, la nova proposta d’arts escèniques per a la inclusió social de la mà de l’Obra Social de Sant Joan de Déu i uTOpia. Podreu conèixer les diferents propostes del Festival Sacseig del 11 al 14 de maig a diferents espais de Barcelona.