Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Festival Sacseig - La revolta escènica del liti + Inauguració Festival

Teatre

  • Festival Sacseig -  La revolta escènica del liti + Inauguració Festival

Ciutat: Barcelona

Lloc: Hangar - Sala Ricson

De dijous 11 de maig 2023, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 11 de maig
20:00 h
Finalitzat
En la jornada inaugural de la primera edició del Festival Sacseig podrem gaudir d'aquest espectacle teatral, produït per uTOpia Barcelona.... Llegir més

En la jornada inaugural de la primera edició del Festival Sacseig podrem gaudir d'aquest espectacle teatral, produït per uTOpia Barcelona. La Revolta Escènica del Liti contribueix a erradicar les narratives socials que redueixen les persones al seu diagnòstic. Ho fa a partir d’un procés de creació comunitària entre persones amb trastorns de salut mental, famílies i personal sanitari utilitzant la metodologia del teatre de l’oprimit i les oprimides.


Aquest espectacle s'emmarca en el Festival Sacseig, la nova proposta d’arts escèniques per a la inclusió social de la mà de l’Obra Social de Sant Joan de Déu i uTOpia. Podreu conèixer les diferents propostes del Festival Sacseig del 11 al 14 de maig a diferents espais de Barcelona.