Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Festival Sacseig - La revolta escènica del liti + Inauguració Festival

Theater

  • Festival Sacseig -  La revolta escènica del liti + Inauguració Festival

City: Barcelona

Place: Hangar - Sala Ricson

From Thursday 11 May 2023, 20:00 h to 22:00 h

See description of the event
Thu 11 May
20:00 h
Finished
En la jornada inaugural de la primera edició del Festival Sacseig podrem gaudir d'aquest espectacle teatral, produït per uTOpia Barcelona.... Read more

En la jornada inaugural de la primera edició del Festival Sacseig podrem gaudir d'aquest espectacle teatral, produït per uTOpia Barcelona. La Revolta Escènica del Liti contribueix a erradicar les narratives socials que redueixen les persones al seu diagnòstic. Ho fa a partir d’un procés de creació comunitària entre persones amb trastorns de salut mental, famílies i personal sanitari utilitzant la metodologia del teatre de l’oprimit i les oprimides.


Aquest espectacle s'emmarca en el Festival Sacseig, la nova proposta d’arts escèniques per a la inclusió social de la mà de l’Obra Social de Sant Joan de Déu i uTOpia. Podreu conèixer les diferents propostes del Festival Sacseig del 11 al 14 de maig a diferents espais de Barcelona.