Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Freedom First

Música

  • Freedom First
  • Freedom First

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

De viernes 3 marzo 2023, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
FREEDOM FIRST és un projecte ideat per Albert Marquès (pianista català establert a Brooklyn) i Keith LaMar (poeta i activista pres... Leer más

FREEDOM FIRST és un projecte ideat per Albert Marquès (pianista català establert a Brooklyn) i Keith LaMar (poeta i activista pres en el corredor de la mort d'Ohio).

Es tracta del primer disc de la història gravat amb un artista en el corredor de la mort i la seva gira/posada en escena s'emmarca en una campanya pels drets humans i el dret a un judici just per a Keith. Un cant a la llibertat que recorre les dures realitats de la població negra als EUA.

El directe compta amb alguns dels millors noms de l'escena jazzística en l'estat espanyol (Marc Ayza, Erin Corine, Manel Fortià...) així com amb intervencions i relats de Keith LaMar.

Aquest projecte ha comptat amb una tremenda campanya de comunicació i articles a nivell internacional que inclouen articles en el New York Times o NPR.