Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Freedom First

Music

  • Freedom First
  • Freedom First

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

From Friday 3 March 2023, 20:00 h to 21:30 h

See description of the event
FREEDOM FIRST és un projecte ideat per Albert Marquès (pianista català establert a Brooklyn) i Keith LaMar (poeta i activista pres... Read more

FREEDOM FIRST és un projecte ideat per Albert Marquès (pianista català establert a Brooklyn) i Keith LaMar (poeta i activista pres en el corredor de la mort d'Ohio).

Es tracta del primer disc de la història gravat amb un artista en el corredor de la mort i la seva gira/posada en escena s'emmarca en una campanya pels drets humans i el dret a un judici just per a Keith. Un cant a la llibertat que recorre les dures realitats de la població negra als EUA.

El directe compta amb alguns dels millors noms de l'escena jazzística en l'estat espanyol (Marc Ayza, Erin Corine, Manel Fortià...) així com amb intervencions i relats de Keith LaMar.

Aquest projecte ha comptat amb una tremenda campanya de comunicació i articles a nivell internacional que inclouen articles en el New York Times o NPR.