Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Freedom First

Música

  • Freedom First
  • Freedom First

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

De divendres 3 de març 2023, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
FREEDOM FIRST és un projecte ideat per Albert Marquès (pianista català establert a Brooklyn) i Keith LaMar (poeta i activista pres... Llegir més

FREEDOM FIRST és un projecte ideat per Albert Marquès (pianista català establert a Brooklyn) i Keith LaMar (poeta i activista pres en el corredor de la mort d'Ohio).

Es tracta del primer disc de la història gravat amb un artista en el corredor de la mort i la seva gira/posada en escena s'emmarca en una campanya pels drets humans i el dret a un judici just per a Keith. Un cant a la llibertat que recorre les dures realitats de la població negra als EUA.

El directe compta amb alguns dels millors noms de l'escena jazzística en l'estat espanyol (Marc Ayza, Erin Corine, Manel Fortià...) així com amb intervencions i relats de Keith LaMar.

Aquest projecte ha comptat amb una tremenda campanya de comunicació i articles a nivell internacional que inclouen articles en el New York Times o NPR.