Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Gemma Humet i l'OCT'48

Conciertos, Música

  • Gemma Humet i l'OCT'48

Ciudad: Terrassa

Lugar: Auditori Municipal de Terrassa

De domingo 20 diciembre 2020, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 20 dic.
18:00 h
Finalizado
Diumenge 20 de desembre del 2020, 18’00, Auditori Municipal de TerrassaLa màgia d’una de les veus més destacades del panorama actual... Leer más
Diumenge 20 de desembre del 2020, 18’00, Auditori Municipal de Terrassa

La màgia d’una de les veus més destacades del panorama actual unida a l’energia i expressió d’una corda sempre agosarada i aventurera.

Quan s’uneixen els desigs de transformar el món i la de dir-ho de la manera més bella, emotiva i respectuosa possible, es generen moments a l’escenari que són com sotragades a l’ànima, fiblades al cor. I el matrimoni entre la Gemma Humet i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 neix ben a prop
d’aquest impacte. Suma la força del cantautor amb la capacitat d’emoció de les cordes i també a l’inrevés: suma l’energia i potència de l’orquestra amb la poesia d’una veu melismàtica.

L’ OCT48 convida a la Gemma a revisar les millors cançons dels seus dos darrers discs en un format d’orquestra de corda i veu, amb arranjaments d’Aleix Puig. Un viatge sensual per molts territoris musicals diversos: música mediterrània, barroc, flamenc, pop, havanera... Una proposta artística que permet una comunió perfecta entre els dos mons: entre la cançó protesta i la cançó més bella.

El recorregut orquestral per les cançons de Gemma Humet

20 anys d’OCT48