Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Gemma Humet i l'OCT'48

Concerts, Music

  • Gemma Humet i l'OCT'48

City: Terrassa

Place: Auditori Municipal de Terrassa

From Sunday 20 December 2020, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 20 Dec
18:00 h
Finished
Diumenge 20 de desembre del 2020, 18’00, Auditori Municipal de TerrassaLa màgia d’una de les veus més destacades del panorama actual... Read more
Diumenge 20 de desembre del 2020, 18’00, Auditori Municipal de Terrassa

La màgia d’una de les veus més destacades del panorama actual unida a l’energia i expressió d’una corda sempre agosarada i aventurera.

Quan s’uneixen els desigs de transformar el món i la de dir-ho de la manera més bella, emotiva i respectuosa possible, es generen moments a l’escenari que són com sotragades a l’ànima, fiblades al cor. I el matrimoni entre la Gemma Humet i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 neix ben a prop
d’aquest impacte. Suma la força del cantautor amb la capacitat d’emoció de les cordes i també a l’inrevés: suma l’energia i potència de l’orquestra amb la poesia d’una veu melismàtica.

L’ OCT48 convida a la Gemma a revisar les millors cançons dels seus dos darrers discs en un format d’orquestra de corda i veu, amb arranjaments d’Aleix Puig. Un viatge sensual per molts territoris musicals diversos: música mediterrània, barroc, flamenc, pop, havanera... Una proposta artística que permet una comunió perfecta entre els dos mons: entre la cançó protesta i la cançó més bella.

El recorregut orquestral per les cançons de Gemma Humet

20 anys d’OCT48