Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Gemma Humet i l'OCT'48

Concerts, Música

  • Gemma Humet i l'OCT'48

Ciutat: Terrassa

Lloc: Auditori Municipal de Terrassa

De diumenge 20 de desembre 2020, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 20 de des.
18:00 h
Finalitzat
Diumenge 20 de desembre del 2020, 18’00, Auditori Municipal de TerrassaLa màgia d’una de les veus més destacades del panorama actual... Llegir més
Diumenge 20 de desembre del 2020, 18’00, Auditori Municipal de Terrassa

La màgia d’una de les veus més destacades del panorama actual unida a l’energia i expressió d’una corda sempre agosarada i aventurera.

Quan s’uneixen els desigs de transformar el món i la de dir-ho de la manera més bella, emotiva i respectuosa possible, es generen moments a l’escenari que són com sotragades a l’ànima, fiblades al cor. I el matrimoni entre la Gemma Humet i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 neix ben a prop
d’aquest impacte. Suma la força del cantautor amb la capacitat d’emoció de les cordes i també a l’inrevés: suma l’energia i potència de l’orquestra amb la poesia d’una veu melismàtica.

L’ OCT48 convida a la Gemma a revisar les millors cançons dels seus dos darrers discs en un format d’orquestra de corda i veu, amb arranjaments d’Aleix Puig. Un viatge sensual per molts territoris musicals diversos: música mediterrània, barroc, flamenc, pop, havanera... Una proposta artística que permet una comunió perfecta entre els dos mons: entre la cançó protesta i la cançó més bella.

El recorregut orquestral per les cançons de Gemma Humet

20 anys d’OCT48