Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Homenatge al flamenc (Setmana Cultural 2021)

Danza

  • Homenatge al flamenc (Setmana Cultural 2021)

Ciudad: Sant Antoni de Vilamajor

Lugar: El Patronat

De domingo 25 abril 2021, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 25 abr.
18:00 h
Finalizado
El diumenge 25 d’abril l'Ateneu Popular de Vilamajor organitzem l’espectacle Homenatge al flamenc. Tindrà lloc a les 18h a l’espai... Leer más

El diumenge 25 d’abril l'Ateneu Popular de Vilamajor organitzem l’espectacle Homenatge al flamenc. Tindrà lloc a les 18h a l’espai municipal El Patronat (av. Catalunya, 4).

L’activitat forma part de la Setmana Cultural 2021 a Sant Antoni de Vilamajor.


“El 29 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa. Aquest serà el quart any que s’organitza una activitat de celebració al poble, aquesta vegada amb el recolzament de l’Ateneu. En aquesta ocasió hem volgut fer un Homenatge a la dansa Flamenca perquè creiem que a vegades és un estil poc conegut però que té una forta identitat, expressivitat i elegància. L’espectacle estarà enriquit per l’art de la poesia. Les ballarines i ballarins que participen son d’edats i experiències molt diverses, perquè la dansa no entén d’edats, és patrimoni de tots i totes. La dansa és un llenguatge universal que neix de l’ànima i que parla tots el idiomes.”