Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Homenatge al flamenc (Setmana Cultural 2021)

Dansa

  • Homenatge al flamenc (Setmana Cultural 2021)

Ciutat: Sant Antoni de Vilamajor

Lloc: El Patronat

De diumenge 25 d’abril 2021, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 25 d’abr.
18:00 h
Finalitzat
El diumenge 25 d’abril l'Ateneu Popular de Vilamajor organitzem l’espectacle Homenatge al flamenc. Tindrà lloc a les 18h a l’espai... Llegir més

El diumenge 25 d’abril l'Ateneu Popular de Vilamajor organitzem l’espectacle Homenatge al flamenc. Tindrà lloc a les 18h a l’espai municipal El Patronat (av. Catalunya, 4).

L’activitat forma part de la Setmana Cultural 2021 a Sant Antoni de Vilamajor.


“El 29 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa. Aquest serà el quart any que s’organitza una activitat de celebració al poble, aquesta vegada amb el recolzament de l’Ateneu. En aquesta ocasió hem volgut fer un Homenatge a la dansa Flamenca perquè creiem que a vegades és un estil poc conegut però que té una forta identitat, expressivitat i elegància. L’espectacle estarà enriquit per l’art de la poesia. Les ballarines i ballarins que participen son d’edats i experiències molt diverses, perquè la dansa no entén d’edats, és patrimoni de tots i totes. La dansa és un llenguatge universal que neix de l’ànima i que parla tots el idiomes.”