Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Homenatge al flamenc (Setmana Cultural 2021)

Dance

  • Homenatge al flamenc (Setmana Cultural 2021)

City: Sant Antoni de Vilamajor

Place: El Patronat

From Sunday 25 April 2021, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 25 Apr
18:00 h
Finished
El diumenge 25 d’abril l'Ateneu Popular de Vilamajor organitzem l’espectacle Homenatge al flamenc. Tindrà lloc a les 18h a l’espai... Read more

El diumenge 25 d’abril l'Ateneu Popular de Vilamajor organitzem l’espectacle Homenatge al flamenc. Tindrà lloc a les 18h a l’espai municipal El Patronat (av. Catalunya, 4).

L’activitat forma part de la Setmana Cultural 2021 a Sant Antoni de Vilamajor.


“El 29 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa. Aquest serà el quart any que s’organitza una activitat de celebració al poble, aquesta vegada amb el recolzament de l’Ateneu. En aquesta ocasió hem volgut fer un Homenatge a la dansa Flamenca perquè creiem que a vegades és un estil poc conegut però que té una forta identitat, expressivitat i elegància. L’espectacle estarà enriquit per l’art de la poesia. Les ballarines i ballarins que participen son d’edats i experiències molt diverses, perquè la dansa no entén d’edats, és patrimoni de tots i totes. La dansa és un llenguatge universal que neix de l’ànima i que parla tots el idiomes.”