Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Honeyland -CICLE CINEMA EUROPEU

Cine

  • Honeyland -CICLE CINEMA EUROPEU

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: domingo 9 mayo 2021, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 9 may.
19:00 h
Finalizado
Documental sobre l’última dona recol·lectora d’abelles d’Europa. Hatidze és una dona prop de la cinquantena d’un petit poble a Macedònia... Leer más

Documental sobre l’última dona recol·lectora d’abelles d’Europa. Hatidze és una dona prop de la cinquantena d’un petit poble a Macedònia que cria colònies d’abelles en uns cistells fets a mà que deixa amagats entre les roques. Sense protecció ni ajuda, és capaç d’amansar-les per poder extreure la mel i vendre-la a la capital. Tot és idíl·lic fins que, de cop i volta, nous veïns s’instal·len prop de les arnes, destorbant la seva pau i la de les seves abelles. Així com les abelles obreres passen tota la seva vida cuidant de l’abella reina, Hatidze ha compromès la seva pròpia vida a la cura de la seva mare, amb la qual viu en una cabana. La intrusió dels nouvinguts, una família amb set nens sorollosos acompanyats de 150 vaques, provocarà un conflicte que podria destruir la forma de vida d’Hatidze per sempre.