Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Honeyland -CICLE CINEMA EUROPEU

Cinema

  • Honeyland -CICLE CINEMA EUROPEU

City: Gavà

Place: Espai Maragall

Start: Sunday 9 May 2021, 19:00 h

See description of the event
Sun 9 May
19:00 h
Finished
Documental sobre l’última dona recol·lectora d’abelles d’Europa. Hatidze és una dona prop de la cinquantena d’un petit poble a Macedònia... Read more

Documental sobre l’última dona recol·lectora d’abelles d’Europa. Hatidze és una dona prop de la cinquantena d’un petit poble a Macedònia que cria colònies d’abelles en uns cistells fets a mà que deixa amagats entre les roques. Sense protecció ni ajuda, és capaç d’amansar-les per poder extreure la mel i vendre-la a la capital. Tot és idíl·lic fins que, de cop i volta, nous veïns s’instal·len prop de les arnes, destorbant la seva pau i la de les seves abelles. Així com les abelles obreres passen tota la seva vida cuidant de l’abella reina, Hatidze ha compromès la seva pròpia vida a la cura de la seva mare, amb la qual viu en una cabana. La intrusió dels nouvinguts, una família amb set nens sorollosos acompanyats de 150 vaques, provocarà un conflicte que podria destruir la forma de vida d’Hatidze per sempre.