Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Honeyland -CICLE CINEMA EUROPEU

Cine

  • Honeyland -CICLE CINEMA EUROPEU

Ciutat: Gavà

Lloc: Espai Maragall

Inici: diumenge 9 de maig 2021, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 9 de maig
19:00 h
Finalitzat
Documental sobre l’última dona recol·lectora d’abelles d’Europa. Hatidze és una dona prop de la cinquantena d’un petit poble a Macedònia... Llegir més

Documental sobre l’última dona recol·lectora d’abelles d’Europa. Hatidze és una dona prop de la cinquantena d’un petit poble a Macedònia que cria colònies d’abelles en uns cistells fets a mà que deixa amagats entre les roques. Sense protecció ni ajuda, és capaç d’amansar-les per poder extreure la mel i vendre-la a la capital. Tot és idíl·lic fins que, de cop i volta, nous veïns s’instal·len prop de les arnes, destorbant la seva pau i la de les seves abelles. Així com les abelles obreres passen tota la seva vida cuidant de l’abella reina, Hatidze ha compromès la seva pròpia vida a la cura de la seva mare, amb la qual viu en una cabana. La intrusió dels nouvinguts, una família amb set nens sorollosos acompanyats de 150 vaques, provocarà un conflicte que podria destruir la forma de vida d’Hatidze per sempre.