Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Jardins d’Euterpe | Coral Escriny i Esbart Manresà de l’ACB

Música

  • Jardins d’Euterpe | Coral Escriny i Esbart Manresà de l’ACB

Ciudad: Montmeló

Lugar: Sala Polivalent de Montmeló

De domingo 26 mayo 2024, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
UN HOMENATGE A JOSEP ANSELM CLAVÉ AMB LA CORAL ESCRINY I L’ESBART MANRESÀ Un dels entreteniments que es va posar de moda a la Barcelona... Leer más

UN HOMENATGE A JOSEP ANSELM CLAVÉ AMB LA CORAL ESCRINY I L’ESBART MANRESÀ

Un dels entreteniments que es va posar de moda a la Barcelona de mitjan segle XIX van ser els balls corejats que promovia Josep Anselm Clavé en una zona fora muralles, coneguda per jardins d’Euterpe. S’hi ballaven els ritmes que triomfaven en aquella època: vals, polca, schottisch, redowa, americana, rigodon… interpretats per cors d’homes i acompanyats per orquestra o banda.

Més enllà de l’aspecte lúdic, rere aquests balls hi havia les fortes conviccions d’Anselm Clavé, que va ser capaç de crear del no-res un moviment en favor de la dignificació del treball, del foment de l’associacionisme i de l’alfabetització dels obrers.

Amb la col·laboració de l'Escola de Música de Montmeló.

Les entrades per a persones amb mobilitat reduïda i acompanyants s'han de reservar fent un correu a [email protected] o trucant al telèfon 935721033.