Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Jardins d’Euterpe | Coral Escriny i Esbart Manresà de l’ACB

Música

  • Jardins d’Euterpe | Coral Escriny i Esbart Manresà de l’ACB

Ciutat: Montmeló

Lloc: Sala Polivalent de Montmeló

De diumenge 26 de maig 2024, 18:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
UN HOMENATGE A JOSEP ANSELM CLAVÉ AMB LA CORAL ESCRINY I L’ESBART MANRESÀ Un dels entreteniments que es va posar de moda a la Barcelona... Llegir més

UN HOMENATGE A JOSEP ANSELM CLAVÉ AMB LA CORAL ESCRINY I L’ESBART MANRESÀ

Un dels entreteniments que es va posar de moda a la Barcelona de mitjan segle XIX van ser els balls corejats que promovia Josep Anselm Clavé en una zona fora muralles, coneguda per jardins d’Euterpe. S’hi ballaven els ritmes que triomfaven en aquella època: vals, polca, schottisch, redowa, americana, rigodon… interpretats per cors d’homes i acompanyats per orquestra o banda.

Més enllà de l’aspecte lúdic, rere aquests balls hi havia les fortes conviccions d’Anselm Clavé, que va ser capaç de crear del no-res un moviment en favor de la dignificació del treball, del foment de l’associacionisme i de l’alfabetització dels obrers.

Amb la col·laboració de l'Escola de Música de Montmeló.

Les entrades per a persones amb mobilitat reduïda i acompanyants s'han de reservar fent un correu a [email protected] o trucant al telèfon 935721033.