Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA NIT M’AMAGARÀ / NO M’OBLIDEU MAI (F. combinada)

Teatro

  • LA NIT M’AMAGARÀ / NO M’OBLIDEU MAI (F. combinada)
  • LA NIT M’AMAGARÀ / NO M’OBLIDEU MAI (F. combinada)
  • LA NIT M’AMAGARÀ / NO M’OBLIDEU MAI (F. combinada)

Ciudad: Barcelona

Lugar: Plaça d'Orfila 1

De sábado 11 junio 2022, 17:45 h a 19:45 h

Ver descripción del evento
sáb. 11 jun.
17:45 h
Finalizado
La nit m’amagarà / No m’oblideu mai és l’inici d’una col.laboració internacional entre dues companyies que han tractat la temàtica... Leer más

La nit m’amagarà / No m’oblideu mai és l’inici d’una col.laboració internacional entre dues companyies que han tractat la temàtica del suïcidi. En aquesta primera trobada, s’exhibirà una part dels espectacles que han inspirat el projecte i es convidarà al públic a fer-ne una reflexió conjunta, amb l’acompanyament de l’associació APSAS (Associació per a la Prevenció del Suïcidi i l’Atenció al Supervivent). La txeca Kolektiv Nesladim ens porta la seva proposta escènica en format d’àudio-caminada per diferents espais públics, i la catalana Sala La Planeta ens ofereix un fragment del seu espectacle de teatre Verbatim.

* Cal portar auriculars propis. Aquest espectacle implica el desplaçament entre la plaça d’Orfila i el recinte Fabra i Coats.

COMPANYIES: KOLEKTIV NESLADIM I SALA LA PLANETA