Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LA NIT M’AMAGARÀ / NO M’OBLIDEU MAI (F. combinada)

Teatre

  • LA NIT M’AMAGARÀ / NO M’OBLIDEU MAI (F. combinada)
  • LA NIT M’AMAGARÀ / NO M’OBLIDEU MAI (F. combinada)
  • LA NIT M’AMAGARÀ / NO M’OBLIDEU MAI (F. combinada)

Ciutat: Barcelona

Lloc: Plaça d'Orfila 1

De dissabte 11 de juny 2022, 17:45 h a 19:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 11 de juny
17:45 h
Finalitzat
La nit m’amagarà / No m’oblideu mai és l’inici d’una col.laboració internacional entre dues companyies que han tractat la temàtica... Llegir més

La nit m’amagarà / No m’oblideu mai és l’inici d’una col.laboració internacional entre dues companyies que han tractat la temàtica del suïcidi. En aquesta primera trobada, s’exhibirà una part dels espectacles que han inspirat el projecte i es convidarà al públic a fer-ne una reflexió conjunta, amb l’acompanyament de l’associació APSAS (Associació per a la Prevenció del Suïcidi i l’Atenció al Supervivent). La txeca Kolektiv Nesladim ens porta la seva proposta escènica en format d’àudio-caminada per diferents espais públics, i la catalana Sala La Planeta ens ofereix un fragment del seu espectacle de teatre Verbatim.

* Cal portar auriculars propis. Aquest espectacle implica el desplaçament entre la plaça d’Orfila i el recinte Fabra i Coats.

COMPANYIES: KOLEKTIV NESLADIM I SALA LA PLANETA