Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LA NIT M’AMAGARÀ / NO M’OBLIDEU MAI (F. combinada)

Theater

  • LA NIT M’AMAGARÀ / NO M’OBLIDEU MAI (F. combinada)
  • LA NIT M’AMAGARÀ / NO M’OBLIDEU MAI (F. combinada)
  • LA NIT M’AMAGARÀ / NO M’OBLIDEU MAI (F. combinada)

City: Barcelona

Place: Plaça d'Orfila 1

From Saturday 11 June 2022, 17:45 h to 19:45 h

See description of the event
Sat 11 Jun
17:45 h
Finished
La nit m’amagarà / No m’oblideu mai és l’inici d’una col.laboració internacional entre dues companyies que han tractat la temàtica... Read more

La nit m’amagarà / No m’oblideu mai és l’inici d’una col.laboració internacional entre dues companyies que han tractat la temàtica del suïcidi. En aquesta primera trobada, s’exhibirà una part dels espectacles que han inspirat el projecte i es convidarà al públic a fer-ne una reflexió conjunta, amb l’acompanyament de l’associació APSAS (Associació per a la Prevenció del Suïcidi i l’Atenció al Supervivent). La txeca Kolektiv Nesladim ens porta la seva proposta escènica en format d’àudio-caminada per diferents espais públics, i la catalana Sala La Planeta ens ofereix un fragment del seu espectacle de teatre Verbatim.

* Cal portar auriculars propis. Aquest espectacle implica el desplaçament entre la plaça d’Orfila i el recinte Fabra i Coats.

COMPANYIES: KOLEKTIV NESLADIM I SALA LA PLANETA