Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA PALOMA + DOGTEETH + RUN OUT THE CLOSET

Conciertos

  • LA PALOMA + DOGTEETH + RUN OUT THE CLOSET

Ciudad: Manresa

Lugar: EL SIELU

De sábado 16 marzo 2024, 20:00 h a 23:55 h

Ver descripción del evento
sáb. 16 mar.
20:00 h
Finalizado
2n cicle “GUIRIGALL FEST” - El Sielu, Manresa - 202416 de Març - LA PALOMA (Madrid) + DOGTEETH (Manresa) + RUN OUT THE CLOSET (Manresa)... Leer más

2n cicle “GUIRIGALL FEST” - El Sielu, Manresa - 2024


16 de Març - LA PALOMA (Madrid) + DOGTEETH (Manresa) + RUN OUT THE CLOSET (Manresa) - 10€ Ant. / 13€ Taq.


El trio madrileny La Paloma encapçala el cartell de la segona data. El seu indie gamberro i guitarrero viu en algun punt entre el punk i el pop i no para de facturar himnes. Tants, que en els escassos dos anys de vida de la banda ja omplen sales arreu del país i han tingut l’honor de ser la banda que va obrir oficialment el passat Primavera Sound, tant a Barcelona com a Madrid. El seu directe enèrgic s’espera amb expectació.


Anteriorment, uns altres repetidors i membres del col·lectiu Guirigall, els manresans Dogteeth. Després del seu debut en l’anterior edició, es consoliden amb un primer EP, “Undergarments” (2023), i es fan cabuda dins l’escena local.


Per primera vegada, les manresanes Run Out the Closet s’uneixen a la família. S’estrenaran al Guirigall tot presentant el seu primer EP “RED” (2023), i ho faran escalfant la nit amb la moguda indie que les caracteritza.


Horaris:

20:00h - Obertura de portes

20:30h - Banda 1

21:30h - Banda 2

23:00h - Banda 3

00:30h - Final actuacions 


*Els horaris d’actuació es decidiran de forma totalment aleatoria el mateix dia del concert. Volem afavorir que la gent vingui a primera hora i gaudeixi de totes les actuacions fins el final.