Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LA PALOMA + DOGTEETH + RUN OUT THE CLOSET

Concerts

  • LA PALOMA + DOGTEETH + RUN OUT THE CLOSET

Ciutat: Manresa

Lloc: EL SIELU

De dissabte 16 de març 2024, 20:00 h a 23:55 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 16 de març
20:00 h
Finalitzat
2n cicle “GUIRIGALL FEST” - El Sielu, Manresa - 202416 de Març - LA PALOMA (Madrid) + DOGTEETH (Manresa) + RUN OUT THE CLOSET (Manresa)... Llegir més

2n cicle “GUIRIGALL FEST” - El Sielu, Manresa - 2024


16 de Març - LA PALOMA (Madrid) + DOGTEETH (Manresa) + RUN OUT THE CLOSET (Manresa) - 10€ Ant. / 13€ Taq.


El trio madrileny La Paloma encapçala el cartell de la segona data. El seu indie gamberro i guitarrero viu en algun punt entre el punk i el pop i no para de facturar himnes. Tants, que en els escassos dos anys de vida de la banda ja omplen sales arreu del país i han tingut l’honor de ser la banda que va obrir oficialment el passat Primavera Sound, tant a Barcelona com a Madrid. El seu directe enèrgic s’espera amb expectació.


Anteriorment, uns altres repetidors i membres del col·lectiu Guirigall, els manresans Dogteeth. Després del seu debut en l’anterior edició, es consoliden amb un primer EP, “Undergarments” (2023), i es fan cabuda dins l’escena local.


Per primera vegada, les manresanes Run Out the Closet s’uneixen a la família. S’estrenaran al Guirigall tot presentant el seu primer EP “RED” (2023), i ho faran escalfant la nit amb la moguda indie que les caracteritza.


Horaris:

20:00h - Obertura de portes

20:30h - Banda 1

21:30h - Banda 2

23:00h - Banda 3

00:30h - Final actuacions 


*Els horaris d’actuació es decidiran de forma totalment aleatoria el mateix dia del concert. Volem afavorir que la gent vingui a primera hora i gaudeixi de totes les actuacions fins el final.