Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LA PALOMA + DOGTEETH + RUN OUT THE CLOSET

Concerts

  • LA PALOMA + DOGTEETH + RUN OUT THE CLOSET

City: Manresa

Place: EL SIELU

From Saturday 16 March 2024, 20:00 h to 23:55 h

See description of the event
Sat 16 Mar
20:00 h
Finished
2n cicle “GUIRIGALL FEST” - El Sielu, Manresa - 202416 de Març - LA PALOMA (Madrid) + DOGTEETH (Manresa) + RUN OUT THE CLOSET (Manresa)... Read more

2n cicle “GUIRIGALL FEST” - El Sielu, Manresa - 2024


16 de Març - LA PALOMA (Madrid) + DOGTEETH (Manresa) + RUN OUT THE CLOSET (Manresa) - 10€ Ant. / 13€ Taq.


El trio madrileny La Paloma encapçala el cartell de la segona data. El seu indie gamberro i guitarrero viu en algun punt entre el punk i el pop i no para de facturar himnes. Tants, que en els escassos dos anys de vida de la banda ja omplen sales arreu del país i han tingut l’honor de ser la banda que va obrir oficialment el passat Primavera Sound, tant a Barcelona com a Madrid. El seu directe enèrgic s’espera amb expectació.


Anteriorment, uns altres repetidors i membres del col·lectiu Guirigall, els manresans Dogteeth. Després del seu debut en l’anterior edició, es consoliden amb un primer EP, “Undergarments” (2023), i es fan cabuda dins l’escena local.


Per primera vegada, les manresanes Run Out the Closet s’uneixen a la família. S’estrenaran al Guirigall tot presentant el seu primer EP “RED” (2023), i ho faran escalfant la nit amb la moguda indie que les caracteritza.


Horaris:

20:00h - Obertura de portes

20:30h - Banda 1

21:30h - Banda 2

23:00h - Banda 3

00:30h - Final actuacions 


*Els horaris d’actuació es decidiran de forma totalment aleatoria el mateix dia del concert. Volem afavorir que la gent vingui a primera hora i gaudeixi de totes les actuacions fins el final.