Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Espectacle teatral. Lisístrata

Culturales, Teatro

  • Espectacle teatral. Lisístrata
  • Espectacle teatral. Lisístrata
  • Espectacle teatral. Lisístrata

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Teatre Plaza

Inicio: sábado 24 septiembre 2022, 18:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 24 sept.
18:00 h
Finalizado
COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL PER LA PAU (21 DE SETEMBRE)Preu: gratuïtLloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 90 minuts Idioma:... Leer más

COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL PER LA PAU (21 DE SETEMBRE)


Preu: gratuït

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 90 minuts

Idioma: castellà

Companyia: Grup de teatre Atenea Bruguers

Director: Fernando Mediavilla

Destinataris: Públic juvenil i adult


Descripció: Lisístrata (411 aC) és la comèdia més famosa de l’autor grec Aristòfanes. És un text atrevit, feminista i sense tabús que planteja combatre la guerra amb una idea original, revolucionària, de les dones. En aquesta ocasió la companyia amateur formada per exalumnes de l’institut Bruguers de Gavà, que compta amb membres de diferents municipis del Baix Llobregat, ens presenta una versió fresca que ens ajuda a pensar en costums i mals hàbits que continuen vigents en les nostres societats respecte a les relacions entre homes i dones i als conflictes bèl·lics. Busquem la mirada de les dones en el treball per la pau. En acabar us proposem tenir una estona de diàleg entorn aquesta temàtica.

Espectacle organitzat per la Regidoria de Pau i Solidaritat en col·laboració amb el Col·lectiu per la Pau Arcadi Oliveres.